Жена бе осъдена на смърт в Иран заради , предаде Асошиейтед

...
Жена бе осъдена на смърт в Иран заради , предаде Асошиейтед
Коментари Харесай

Жена бе осъдена на смърт в Иран заради изневяра

Жена бе наказана на гибел в Иран заради , съобщи Асошиейтед прес, като се базира на държавни медии. 

Вестник " ИРАН " заяви, че дамата е работила като треньор във фитнес център за дами. Според информацията брачният партньор ѝ се е свързал с полицията предходната година, когато заварил жена си с различен мъж в дома им. Той също по този начин разкрил благодарение на камери за видеонаблюдение, че жена му има връзки и с други мъже, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съгласно иранското законодателство дамата има право да апелира присъдата. В някои случаи хора биват осъждани на гибел посредством ликвидиране с камъни заради  - санкции, които може да бъдат смекчени до по-леки санкции след обжалване, отбелязва АП. 

Иран е подложен под интернационален напън поради необятното използване на смъртното наказване. В сряда генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш сподели, че в страната екзекутират хора " с тревожни темпове ". През първите седем месеца от годината минимум 419 души са получили смъртна присъда, което е с 30% повече, в сравнение с за същия интервал предходната година, означи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР